Twinkle, Twinkle, si hviezda! Je to prospešná púpava Twinkle Powder Highlighter

0 Comments

Nový prospech púpava blikanie nahé-ružové práškové zvýrazňovače a luminéru
Má výhodu v poslednej dobe s hodinovými hodinami? Vzhľadom k tomu, že ich nový ružový zvýrazňovač úplne vyzerá, že patrí v hodinkách okolitého prášku. Má klenutú panvu, maslovú / zamatovú textúru, a myslím, že to vyzerá presne ako okolitý prášok na mojej koži.

Blyští blyští malá hviezda…
Nazýva sa Dandelion Twinkle, a je to $ 29 a teraz k dispozícii.

REKLAMA

Táto perla je v poriadku!

Dandelion Twinkle má jemnú perlu, ktorá jemne svieti. Je to jemné, čo je trochu neočakávané vidieť z prínosu, pretože sa im páči zvončeky a píšťalky, áno? (Ale v niektorých prípadoch môžu ich výrobky ísť Ott IMO s mrazom a leskom.)

Myslím, že púpava je to dobré prekvapenie.

Mám na sebe prospešné púpavy twinkle na moje horné lícny kosti, na mojich chrámoch a dole mosta môjho nosa

Je to neuveriteľné pre ľahké a stredné tóny pleti

Pretože púpava twinkle je ľahký ružový zvýrazňovač s chladným tónovaným bielym perlom, myslím, že to bude spievať sniče na ľahších a stredných tónoch pokožky.

Stavím sa, že by ste mohli tiež robiť to fungovať na tmavších tónoch pleti, ale vec je … vaše zvýraznenie by mohlo skončiť vyzerať druhu STARK, najmä na hlbších kožných tónoch, ak si ho hijete. Ak som si to príliš veľa, alebo neviem dobre, moje zdôrazňuje stripty.

Balenie pre dávka púpava twinkle
Posledný verdikt

REKLAMA

Páči sa mi to. Je to úžasný zvýrazňovač. Veľmi mäkké, veľmi jemné, a pravdepodobne najlepšie pre drey s ľahkým alebo stredným tónom pokožky. Ak máte záujem, je to prínosy, butiky a online najlepšie meow.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *