Peňa dňa: Mac tak ja

0 Comments

Mac vintage matná tekutá lipcolour v tak ja
Snažím sa zaujať svoje vlastné odporúčania, ako aj prestávku z mojej normálnej farby zóny Comfort Comfort, rovnako ako $ 22 Matte Gray-Plum Mac Vintage Matte v tak ja adeptly kvalifikuje. Je to waaaaay outta môj normálny kormidlovinový. Môže sa to nazývať “Takže ja,” Avšak i telefón zavolajte “Takže nie ja.” Ha ha ha!

Som NC42.
Späť vo vysokej inštitúcii ALGEBRA trieda, som sedel vedľa mimoriadne nádhernej ženy, ktorá poznám teraz, keď sa pozerám späť … Som si celkom istá, že bola vysoká totemová pól v komunitnej gang s drsnou reputáciou.

REKLAMA

V tom čase som neveril … Práve som jej pochopil ako veľkú ženu v mojej matematike.

Mimochodom, mám tu bod, rovnako ako to, že v tejto presnejšej rovnakej farbe používali rúž, rovnako ako to vyzeralo krásne na ňu. Takže ja máme extrémne ’90s tvrdý, ale-sladký atmosférou, takže ak sa snažíte nájsť vinobranie čoskoro’ 90s Lippie, toto je to.

REKLAMA

Pri nebezpečenstve znenia ako poškodený záznam, MAC tekuté rúže sú tak dobré. Sú jedným z extrémne málo vzorcov, ktorí sú k dispozícii, že moje večné suché pery zvládne, rovnako ako môžete popovať na ranj, rovnako ako neveríte na to pre zvyšok svojho dňa, čo som urobil, keď som použil to funguje. Použil som ho tesne pred odchodom do päť-našej smeny, rovnako ako keď som si vybral Connor v predškolskom, že popoludní, povedala: “Používate rúž? Je to hnedá? ” Lol. V skratke, táto vec trvá!

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *