Veľkonočné noms

0 Comments

Spýtajte sa ma o týchto vlašských orechoch, vole.
Babe. Povedzte vám, že mi poviete o opekační matice pre recepty na pečenie. Bol to Totes kľúč. Urobil som to pre “rustikálny” mrkvový tortu, ktorý som pečil na Veľkú noc včera, rovnako ako to všetko bolo rozdielom. (A ÁNO, I telefón zavolajte čokoľvek, čo nevyzerá instagram ideálne “rustikálne”)

Aj ja som nezabudol, že som uviedol, že by som sa zdieľal, že by som sa zdieľal na moju go-to Brownie recept, avšak moje nohavice sa cítili v poslednej dobe, rovnako ako chcem rezervovať recept s novými fotografiami čerstvých Brownies … Mám to na palube na tento týždeň, veľa až El Hub.

REKLAMA

Včera som urobil štyri veľkonočné jedlá – mrkvový koláč, pečená hydina, ako aj zemiaky, hovädzie mäso, ako aj kapusty (ktoré som urobil v bezprostrednom hrnci, rovnako ako to bolo zjavenie), ako aj pražená citrózna špargľa ako ryža.

Pečená hydina, ako aj zemiaky (Saleting hydiny pred jeho uvedenie do marinády robí obrovský rozdiel)
Cornované hovädzie mäso, ako aj kapusty (a parsNips, ako aj mrkva, ak budeme byť špecifické)

Špargľa (na nich stlačil celý citrón, pretože sa mi páči, keď sú veľmi citrónom)

Takže to bolo šírenie! Veľa som neurobil, som však skončil oveľa viac, než som sa predpokladal. Na prvom mieste som veril, že by som len urobil pečenú hydinu, ako aj jedlo zemiakov, pretože je to tak jednoduché, avšak potom som si myslel, “čo dezert?” Tak potom som pridal mrkvu, ako aj pár iných vecí.

REKLAMA

Čo bolo na vašej veľkonočnom menu? Ak by to zaradil pečený zemiak, z nejakého dôvodu by som bol s tým … lol. Náhodné jedlo si však myslel, že som naozaj v nálade na pečené zemiaky.

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *